Nu kan det (biiip) være nok

Kampen mod lusene er svær at vinde, uanset hvor meget forældrene kæmper. År efter år kommer lusene igen – men det skal være slut nu.

Tag kampen op mod lus

“Nu kan det (biiip) være nok” er en landsdækkende kampagne, som går til kamp mod lus. Tanken er at få så mange forældre som muligt op af stolen og ind i kampen mod lus – for jo flere, der griber tættekammen, jo flere lus kan vi få ned med nakken. Få gode råd til lusekæmning

Lusebehandling – helt enkelt

Det kan virke total uoverskueligt, når man finder lus i sine børns hår. Hvor skal man starte, hvordan behandler man, skal sengetøjet i fryseren osv. osv.? Men det behøver ikke være så svært.
Som et led i kampagnen ”Nu kan det (biiip) være nok” er der lavet en guide, som gør det mere overskueligt at komme af med lusene. Alle landets skoler har fået tilbudt guiden.

Luse-challenge

Kender du nogen, der skal være med i vores challenge og gå til kamp mod lusene?
Det siger sig selv, at jo flere, der kæmper for at få udryddet de irriterende små blodsugere, jo flere lus kan vi få ned med nakken. Derfor har vi lavet en luse-challenge, hvor man kan udfordre hinanden og komme af med lus.

Hent din luse-challenge her

You are now leaving the Luseguidendk website

You have selected a link that will take you away from the Luseguidendk website. Click cancel to return to Luseguidendk website Or continue to proceed