Lus og resistens

Lus kan ikke blive resistente over for Linicin, da Linicin kvæler lus fysisk

Lus bliver ikke resistente over for behandling med Linicin-produkterne, fordi de virker fysisk på lusene. Linicins lusemidler virker ved at kvæle lus og luseæg, som du efterfølgende kan fjerne ved at kæmme håret. Der findes flere Linicin-produkter, som passer til forskellige hårtyper samt til både forebyggende behandling, og når uheldet er ude. Se, hvilke lusemidler der passer til dit barns hårtype.

Lus kan IKKE blive resistente over for Linicin

Resistens over for lusemidler med insektgift

Tidligere var flere lusemidler baseret på insektgifte, som påvirkede lusenes nervesystem og på den måde slog dem ihjel. Men laboratorieundersøgelser har påvist, at lusene kan udvikle en resistens over for disse insektgifte. Derfor er der risiko for, at lusene overlever behandling med disse produkter. Men med Linicin er du som sagt i trygge hænder, da vores lusemidler lukker for lusenes luftveje og kvæler dem. Læs mere om, hvordan du kan fjerne lus effektivt.

Undgå lus med Linicin Prevent

Undgå lus

Linicin Prevent Spray sætter en stopper for luseangreb i mindst 7 timer. Spray dit barns hår om morgenen, før institution eller skole.

Læs mere

Hvordan får man lus?

Hvorfor får man lus?

Lus kravler fra et hoved til et andet. De kan hverken flyve eller hoppe.

Læs mere om smitte

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.