Hårtype og lusebehandling

Til krøllet hår anvendes de grønne Linicin-proudkter til lusebehandling og til fint hår anvendes de blå Linicin-produkter til lusebehandling

Når du har konstateret lus hos dit barn, er det vigtigt at vælge den rette behandling. Hvis dit barn har fint hår, anbefaler vi, at du bruger vores blå produkt: Linicin PLUS Shampoo®. Har dit barn tykt og/eller krøllet hår, anbefaler vi, at du bruger den lysegrønne Linicin PLUS Solution®. Linicin Pure Power kan bruges til alle hårtyper, da det er et vandbaseret produkt, som derfor er let at vaske ud og fedter ikke i håret.

Hvilken lusekur skal du vælge?

I skemaet kan du se, hvilket produkt der passer til de forskellige hårtyper.

Fint hår Tykt og/eller krøllet hår
Dræber lus og luseæg samt forebygger nye luseangreb Linicin PLUS 15 min Shampoo Linicin Pure Power Linicin PLUS 15 min Solution Linicin Pure Power

Linicin-produkterne

Vi har en lusekur til alle hårtyper. Derudover har vi også et forebyggende produkt, som gør lusefrit hår uinteressant for lus i op til 7 timer. Det hedder Linicin Prevent Spray. Når du skal tjekke, om dit barn har lus, anbefaler vi Linicin Kæmmebalsam. Se alle Linicin-produkterne her.

Hvordan kæmmer man for lus - se vores film

Lusekæmning

Hvordan kæmmer man håret for lus?

Se hvordan her

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.