Hårtype og lusebehandling

Til krøllet hår anvendes de grønne Linicin-proudkter til lusebehandling og til fint hår anvendes de blå Linicin-produkter til lusebehandling

Når du har konstateret lus hos dit barn, er det vigtigt at vælge den rette behandling. Hvis dit barn har fint hår, skal du bruge et af vores blå produkter: Linicin 10 min shampoo® eller Linicin PLUS 15 min shampoo®. Og hvis dit barn har tykt og/eller krøllet hår, skal du bruge et af vores grønne produkter: Linicin 15 min Solution® eller Linicin PLUS 15 min Solution®.

Loading the player...

Hvilken lusekur skal du vælge?

I skemaet kan du se, hvilket produkt der passer til de forskellige hårtyper.

Fint hår Tykt og/eller krøllet hår
Dræber lus og luseæg Linicin 10 min Shampoo Linicin 15 min Solution
Dræber lus og luseæg samt forebygger nye luseangreb Linicin PLUS 15 min Shampoo Linicin PLUS 15 min Solution

Linicin-produkterne

Vi har en lusekur til alle hårtyper. Og med vores Bug Buster tættekamsæt får du hele paletten af lusekamme, når du skal fjerne de døde lus og luseæg efter behandling. Derudover har vi også et forebyggende produkt, som gør lusefrit hår uinteressant for lus i op til 7 timer. Det hedder Linicin Prevent Spray. Når du skal tjekke, om dit barn har lus, anbefaler vi Linicin Kæmmebalsam. Se alle Linicin-produkterne her.

Hvordan kæmmer man for lus - se vores film

Lusekæmning

Hvordan kæmmer man håret for lus?

Se hvordan her

Valg af lusemiddel Linicin

Valg af lusemiddel?

Linicin-serien har en lusebehandling til alle i familien. De grønne anbefaler vi til tykt eller krøllet hår, og de blå produkter anbefaler vi til fint hår. Du kan også tage vores test for at se, hvilket produkt der passer til dig.

Tag testen

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.