Hjemmelavede lusekure

Der findes mange forskellige råd til hjemmelavede lusekure fx hvidløg, kokosolie, hårfarve, tea tree oil

Der findes en lang række husråd til, hvordan du enten forebygger lus eller slipper af med dem, hvis de har fundet vej til dit barns hår. Vi har samlet et lille udsnit, og så må det være op til dig at vurdere, om det fungerer eller ej. Hvis du ønsker en hurtig, effektiv og dokumenteret behandling, kan du altid vælge Linicin. Bemærk, at vi ikke tager ansvar for mulige bivirkninger eller manglende effekt ved brug af hjemmelavede lusekure.

Ingredienser i hjemmelavede lusemidler

Der findes utallige råd om, hvad der kan hjælpe mod lus. Mange af de opskrifter, du kan finde på nettet, omhandler eddike, sprit, hårfarve, hvidløg, brun sæbe, hårspray, citron samt tea tree oil, kokosolie og andre olier. Fælles for alle husrådene mod lus er, at de skal sidde i håret temmelig længe. Nogle af dem endda natten over. Vær opmærksom på, at visse ingredienser kan udtørre og irritere huden i hovedbunden eller udtørre håret.

Behandling af lus i fint hår - de blå Linicin produkter

Lus i fint hår

Kvæler lusene på 15 min og forebygger mod nye angreb. Så behøver du kun behandle én gang. Velegnet til fint og glat hår.

Læs mere

Behandling af lus i tykt eller krøllet hår

Lus i tykt eller krøllet hår

Kvæler lusene på 15 min og forebygger mod nye angreb. Så behøver du kun behandle én gang. Velegnet til tykt og/eller krøllet hår.

Læs mere

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.