Linicin-produkter

Linicin til behandling af lus og forbyggelse af luseangreb

 

Når du skal behandle dit barn for lus, bør du først og fremmest finde ud af, hvilket produkt du skal vælge, og her kommer barnets hårtype ind i billedet. De blå Linicin-produkter er bedst egnede til fint hår, mens de grønne er lavet, så de kan trænge helt ned i hovedbunden hos personer med tykt og/eller krøllet hår. Ud over de blå og grønne produkter indeholder produktserien også forebyggende produkter og produkter, der sikrer dig optimale forhold, når du skal kæmme håret.

Linicin produktoversigt

Linicin-serien indeholder 6 forskellige produkter, som sikrer, at du kan holde hele familien lusefri. Produkterne er velegnet til både børn og voksne.

Fint og glat hår Krøllet og/eller tykt hår Alle hårtyper
Behandler for lus Linicin 10 min Shampoo Linicin 15 min Solution
Behandler lus og forebygger nye luseangreb Linicin PLUS 15 min Shampoo Linicin PLUS 15 min Solution
Tjek af lus og kæmning af lus Linicin Kæmmebalsam
Lusekam til kæmning af lus Bug Buster tættekamsæt
Forebygger luseangreb Linicin Prevent Spray

Linicin Shampoo

Kvæler lusene på 10 min med grapefrugtekstrakt, og kan anvendes af børn fra 2 år. Behandlingen skal gentages efter 9 -10 dage. Se brugsanvisningen. 

Linicin Solution

Kvæler lusene på 15 min. Kan anvendes af børn fra 6 mdr. samt af ammende og gravide. Behandlingen skal gentages efter 9-10 dage. Se brugsanvisningen.

Linicin PLUS Shampoo og Linicin PLUS Solution

Begge produkter har dobbeltvirkende effekt, da de både kvæler lus og luseæg samt forebygger nye luseangreb i op til 3 dage efter behandlingen. Kan anvendes af børn fra 1 år. Én behandling vil ofte være tilstrækkelig. Se brugsanvisningen for Linicin PLUS Shampoo, se brugsanvisningen for Linicin PLUS Solution. 

Linicin Kæmmebalsam

Indeholder plejende macadamia og jojoba olie, som giver næring og blødgører håret, så det gør det nemt at kæmme. Balsammen får lusene til at sidde stille, så du let kan fjerne lus og luseæg. Kan anvendes af børn fra 6 mdr., ammende og gravide. Se brugsanvisningen. 

Linicin Prevent Spray

Med denne spray kan du trygt sende dit barn i skole uden risiko for at blive smittet af lus. Linicin Prevent Spray puttes i tørt, lusefrit hår og holder lusene på afstand i mindst 7 timer. Kan anvendes af børn fra 2 år. Se brugsanvisningen.

Bug Buster - tættekamsæt

Bug Buster består af et sæt med 5 forskellige tættekamme i forskellige størrelser, som er særligt udviklede til at fange lus, nymfer (de nyudklækkede lus) og luseæg. Ét sæt er nok til hele familien, og det kan bruges igen og igen. Det er godt for miljøet og for dine børn. Læs mere om Bug Buster.

Valg af lusemiddel Linicin

Valg af lusemiddel?

Linicin-serien har en lusebehandling til alle i familien. De grønne anbefaler vi til tykt eller krøllet hår, og de blå produkter anbefaler vi til fint hår. Du kan også tage vores test for at se, hvilket produkt der passer til dig.

Tag testen

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.