Forebygger lus - Linicin Prevent Spray

Med Linicin Prevent Spray kan du undgå luseangreb i dit barns hår i mindst 7 timer

Tidligere havde du ingen andre muligheder end blot at vente på, at dine børn kom hjem med lus. Og herefter stod den så på lusebehandling, kæmning af håret og ”karantæne” til tøj, sengetøj, tæpper osv., som havde været i kontakt med barnet. Nu kan du komme problemerne i forkøbet og helt undgå, at dine børn bliver smittet med lus i børnehaven eller skolen. Se brugsanvisningen for Linicin Prevent Spray.

Hvad er Linicin Prevent Spray?

Linicin Prevent er en farveløs spray med en svag, neutral duft, som vi mennesker knap kan opfatte. Men duften får lusene til at holde sig på afstand i mindst 7 timer. Vi anbefaler at anvende Linicin Prevent Spray, når der er konstateret lus i jeres omgivelser, og du er sikker på, at dit barn ikke er smittet af lus. Se, hvordan du tjekker, om dit barn har fået lus.

Velegnet til alle hårtyper

Linicin Prevent Spray kan bruges i alle hårtyper og fra børnene er 2 år. Du kan forebygge luseangreb ved at spraye Linicin Prevent Spray i tørt, lusefrit hår om morgenen – så kan du glæde dig til at få lusefri børn hjem fra skole eller institution om eftermiddagen. Se brugsanvisningen for Linicin Prevent Spray.

Du kan købe Linicin på apoteket

Køb Linicin

Du kan købe Linicin-produkterne på dit lokale apotek eller online.

Læs mere