Linicin PLUS Solution – Forkortet brugsanvisning

Brugsanvisning til lusebehandling med Linicin PLUS Solution

Følg instruktionerne nøje for at få det bedste resultat. Linicin PLUS 15 min Solution skal bruges i tørt hår. Du skal bruge så meget, så alt hår samt hele hårbunden er dækket.

Fakta om Linicin PLUS 15 min Solution:  

 • Kan anvendes af børn fra 1 år
 • Velegnet til kraftigt og/eller krøllet hår
 • Behandler og forebygger lus
 • Indeholder LPF™ (sesamolie og polymer), der forebygger nye luseangreb efter behandlingen, da det gør hårets overflade mindre attraktiv for lusene

Sådan anvender du Linicin PLUS Solution: 

 1. Red håret grundigt igennem – især hvis det er langt. 

 2. Fordel Lincin PLUS 15 min Solution direkte i tørt hår, og sørg for, at opløsningen bliver fordelt i et jævnt lag i hele hovedbunden. Linicin PLUS 15 min Solution fordeles med flaskespidsen ved at trykke forsigtigt på flasken.

 3. Lad produktet virke i 15 minutter.

 4. Gnid shampoo i håret, inden du skyller med vand. Vi anbefaler at du anvender Linicin Dybderensende Shampoo, da den er specielt udviklet til at fjerne olier og silikone. 

 5. Kæm håret omhyggeligt med en tættekam for at fjerne de døde lus og luseæg. Anvend evt. en kæmmebalsam hvis håret er langt. Se vores kæmmevejledning her. 

 6. Tør ikke håret med hårtørrer, da det fjerner den forebyggende effekt.

 7. Undgå at vaske håret de efterfølgende par dage efter behandling, da det vil fjerne den forebyggende effekt. 

 8. I de fleste tilfælde er én behandling nok. Kontroller håret for lus efter 7 dage, og gentag behandlingen, hvis du finder lus.

Vigtigt! Linicin PLUS 15 min Solution bør ikke anvendes til personer, som er allergiske over for indholdsstofferne. Hvis du er i tvivl, så prøv Linicin PLUS 15 min Solution på et lille hudområde inden første behandling. Gravide og ammende skal kontakte læge eller apoteket inden brug.

Linicin-produkterne er medicinsk udstyr (bortset fra Linicin Dybderensende Shampoo og Linicin Kæmmebalsam, som er kategoriseret som kosmetik). Læs altid brugsanvisningen inden brug. Læs hele brugsanvisningen, hvor du vil finde flere forholdsregler vedrørende brugen

Indhold i Linicin PLUS 15 min Solution: Oligodecene olie, LPF™ (sesamolie), akrylat copolymer, duftstoffer

Lusekæmning

Lusekæmning

Hvordan kæmmer man for lus, nymfer og luseæg? Vi har en kæmmeguide til dig.

Læs mere

Hvordan ser lus ud

Hvordan ser lus ud?

Se hvordan lus, nymfer og luseæg ser ud. Så kan du genkende dem, når du skal tjekke for lus.

Se flere billeder af lus

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.