Linicin Solution – Brugsanvisning

Brugsanvisning til lusebehandling med Linicin Solution

Følg instruktionerne nøje for at sikre, at alle lus bliver fjernet. Linicin 10 min Shampoo skal bruges i fugtigt hår. Hvor meget shampoo, du skal bruge, afhænger af hårlængden. Som en tommelfingerregel er én flaske Linicin 10 min Shampoo nok til to behandlinger af almindeligt skulderlangt hår.

Fakta om Linicin 15 min Solution

 • Kan anvendes af børn fra 6 mdr. og af ammende og gravide
 • Velegnet til kraftigt og/eller krøllet hår
 • Kvæler lus på 15 min.

Sådan anvender du Linicin 15 min Solution:  

 1. Red håret grundigt igennem – især hvis det er langt. 

 2. Læg et lyst håndklæde over skuldrene på den person, som skal behandles. Skru den lille hætte af flaskens spids. Fordel Linicin med flaskespidsen ved at trykke forsigtigt på flasken. Håret skal være tørt, når du går i gang.

 3. Begynd ved panden, og arbejd dig op mod issen. Fortsæt fra issen ned mod ørerne og fra issen ned mod nakken. Sørg for, at opløsningen bliver fordelt i et jævnt lag i hele hovedbunden.

 4. Gnid opløsningen grundigt ind i hovedbunden.

 5. Sørg for at bruge Linicin nok til at dække alt håret, også hårspidserne. Regn med ca. ½ flaske til almindeligt skulderlangt hår.

 6. Efter 15 minutter har opløsningen kvalt lusene og virket hæmmende på luseæggene.

 7. Kom rigeligt almindelig hårshampoo i håret. Vi anbefaler at anvende Linicin Dybderensende Shampoo til at vaske Linicin Solution ud af håret. OBS! Håret skal ikke gøres vådt først. Gnid shampooen grundigt ind i håret, og skyl med vand. Det kan være nødvendigt at vaske håret mere end én gang.

 8. Kæm håret omhyggeligt med en tættekam for at fjerne de døde lus. Brug evt. en kæmmebalsam som gør det nemt at kæmme. Se kæmmevejledning her.

Gentag hele processen efter 9-10 dage.

Vigtigt! Linicin 15 min Solution bør ikke anvendes til personer, som er allergiske over for indholdsstofferne. Hvis du er i tvivl, så prøv Linicin 15 min Solution på et lille hudområde inden første behandling.

Indhold i Linicin 15 min Solution: Dimethicone, Tocopheryl acetate (E-vitamin), Prunus dulcis (mandelolie), Prunus armeniaca (abrikoskerneolie).

Se, hvordan du anvender Linicin Solution

Loading the player...
Hvordan kæmmer man for lus - se vores film

Lusekæmning

Hvordan kæmmer man håret for lus?

Se hvordan her

Hvordan ser lus ud

Hvordan ser lus ud?

Se hvordan lus, nymfer og luseæg ser ud. Så kan du genkende dem, når du skal tjekke for lus.

Se flere billeder af lus

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.