Undgå lus

Forebyg lus ved at tjekke håret jævnligt for lus og anvende Linicin Prevent Spray

Hvis du er ordentligt forberedt på et luseangreb, kan du ofte bekæmpe lusene, inden de når at bide sig rigtig fast. Her på siden finder du flere nyttige hjælpemidler, som forebygger luseangreb på dit barn. For eksempel Linicin Prevent Spray

Forebyg lus i familien

Et vigtigt element i forebyggelsen af lus er, at du jævnligt tættekammen frem og tjekker dit barn. Det er vigtig at tjekke jævnligt, da symptomerne på lus måske først optræder, når de er blevet til rigtig mange.

Hvordan undgår man lus i langt hår?

Det har vist sig at piger oftere får lus end drenge. Det kan skyldes, at piger ofte har længere hår, som gør det nemmere for lus at kravle over i. Hvis dit barn har langt hår, kan du også forebygge smitte med hovedlus ved at sætte håret op i f.eks. fletninger. Det gør det sværere at blive smittet med lus. Du kan finde masser af flettevideoer på YouTube, hvis du mangler inspiration. Læs mere om, hvordan lus smitter.

Forebyg lus med Linicin produkterne

Med Linicin produkterne kan du efter endt behandling undgå gensmitte af lus, da de, udover at dræbe lus og luseæg, også virker forebyggende. Vi anbefaler Linicin PLUS 15 min Shampoo til fint hår, og Linicin PLUS 15 min Solution anbefaler vi til kraftigt og/eller krøllet hår. Linicin Pure Power er velegnet til alle hårtyper, da den er nem at vaske ud, fordi den er vandbaseret.

Undgå lus med Linicin Prevent

Undgå lus

Linicin Prevent Spray sætter en stopper for luseangreb i mindst 7 timer. Spray dit barns hår om morgenen, før institution eller skole.

Læs mere

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.