Undgå lus i institution og skole

Ungå lus i skole og institution ved at spraye håret med Linicin Prevent - holder lusene på afstand i mindst 7 timer

Lus er desværre et hyppigt forekommende problem, og de fleste børn bliver på et eller andet tidspunkt smittet med lus. Men det kan godt lade sig gøre at undgå lus. Linicin Prevent er en spray, som forhindrer luseangreb i op til 7 timer.

Stop lusene i skolen og institutionen

Før var din eneste mulighed at bruge tid på kæmning og behandlinger, når dit barn fik lus i skolen. Nu kan du forhindre luseangreb og helt undgå, at dine børn bliver smittet med lus. Linicin Prevent er en farveløs spray med en svag, neutral duft, som vi mennesker knap nok kan opfatte. Men duften af Linicin Prevent Spray får lusene til at vende om og finde en anden person at slå sig ned på. Du kan bruge sprayen, når der er konstateret lus i skolen, og dit barn har lusefrit hår. Læs mere om Linicin Prevent Spray.

Undgå lus med Linicin Prevent Spray

Du kan forebygge luseangreb ved at spraye Linicin Prevent Spray i dine børns hår om morgenen – så kan du glæde dig til at hente lusefri børn efter arbejde. Sprayen forhindrer luseangreb i mindst 7 timer. Du kan bruge Linicin Prevent Spray til voksne og børn fra 2 år. Vi anbefaler at anvende sprayen, når der er høj risiko for at blive smittet med lus. En flaske rækker til cirka 30 behandlinger i skulderlangt hår. Se vores vejledning til, hvordan du anvender sprayen.

Luseradar Lus ingen adgang

Hvordan ser lus ud?

Se hvordan lus, nymfer og luseæg ser ud. Så kan du genkende dem, når du skal tjekke for lus.

Se flere billeder af lus

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.