Luseradar

Vi har desværre tekniske problemer på Luseradaren i øjeblikket. Vi beklager.

Det kan være svært at vide, hvor og hvornår lusene vil slå til, og derfor også hvornår man skal være ekstra opmærksom. Det er først og fremmest en god idé løbende at holde øje med dit barns hår, så du kan tage et eventuelt luseangreb i opløbet. Derudover kan du tilmelde dig lusealarmen (den grønne bjælke til højre for kortet) og få en mail, når der er høj risiko for luseangreb i din kommune. Har du fundet lus i dit barns hår? Se, hvordan du fjerner dem her.

Hvad er luseradaren?
Kortet er baseret på antallet af solgte Linicin-produkter i den pågældende kommune. Kortet opdateres hver tirsdag. Er der mange lus i dit område, kan du anvende Linicin Prevent Spray, som gør lusefrit hår uinteressant for lus i op til 7 timer. Læs mere om Linicin Prevent Spray her.


Undgå lus med Linicin Prevent

Undgå lus

Linicin Prevent Spray sætter en stopper for luseangreb i mindst 7 timer. Spray dit barns hår om morgenen, før institution eller skole.

Læs mere

Du forlader nu Luseguiden.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra Luseguiden.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til Luseguiden.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.